Almere Poort

Almere is een jonge stad. Dat is goed te merken aan de vele bruisende activiteiten.

Wonen in Almere Poort
Alles in deze jonge stad is nieuw en fris. Maar ook is nog niet alles af en dat maakt de stad zeer vitaal en nooit saai. Door de zeer gunstige ligging en goede bereikbaarheid via de weg en het openbaar vervoer is veel in de buurt binnen een half uur bereikbaar. De charme van een oude bruisende stad als Amsterdam. De natuur in het Gooi en op de Veluwe. Maar ook de jonge natuur direct bij u aan de voordeur. U stapt op de fiets en u kunt prachtige tochten maken door het vele groen dat Almere te bieden heeft.

En dan zeker niet te vergeten het water, wat in Almere overweldigend is. Er zijn niet veel steden in Nederland die kunnen zeggen dat ze duinen en prachtige stranden hebben. Wat heeft Almere nog meer? Een bruisend modern stadshart met alle topwinkels, een modern theater aan het water, leuke uitgaansgelegenheden aan het horecaplein. Daarnaast zijn er drie prachtige jachthavens die u alles te bieden hebben op het gebied van watersport.

Voorzieningen in de buurt
Een gezellig café op de hoek van de straat, eetgelegenheden aan de Europalaan. Er bevinden zich drie supermarkten op loopafstand. Duin en strand liggen voor de deur. Verder zijn er scholen, kinderdagverblijven, een buurtcentrum, een dierenkliniek, een gezondheidscentrum, ruimte, water en natuur. Kortom: wonen optima forma!