De appartementen

De Zeven Provinciën biedt ruimte aan zeven unieke appartementen, verdeeld over vier woonlagen. Ontdek ze hier!

Maak uw keuze

De appartementen
Via de ruime hal betreed je het appartement van waaruit de woonkamer al zichtbaar is door een glazen pui. via een gang worden de slaapkamers ontsloten. Een ruime badkamer en separaat toilet zijn via deze gang bereikbaar. Een washok annex berging geeft de nodige bergruimte in de woning. De woonkamer heeft een vrije breedte van maar liefst 7,8 meter en een oppervlak van 54 m². De appartementen op de begane grond en de eerste verdieping worden voorzien van een extra hoge woonkamer waardoor de ruimtebeleving optimaal wordt. Ook het penthouse heeft een extra hoge woonkamer met een vrije hoogte van 3,25 meter.

Buitenruimten
Alle appartementen zijn voorzien van een royale buitenruimte. De appartementen op de begane grond hebben een grote tuin aan de straatzijde of de historische vindplaats. De appartementen op de eerste verdieping hebben een besloten balkon gericht op de voortuin en de singel. De appartementen op de tweede verdieping hebben een groot overhoeks balkon gericht op Almere Duin en het IJmeer. Het Penthouse heeft een schitterend dakterras gelegen op het zuidoosten. Dit appartement heeft ook nog een terras aan de voorzijde vanwaar men prachtig over Almere Duin kijkt.

Badkamer
Alle appartementen worden voorzien van een luxe badkamer. Natuurlijk heeft u de keus uit verschillende standaard tegels en kleuren. Naast het standaardpakket kunt u tegen een meerprijs uw badkamer helemaal naar wens inrichten.

Keuken
Alle appartementen worden voorzien van een luxe Bruynzeel keuken van het type Pallas. De standaard keuken wordt voorzien van een inductie kookplaat, een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een afzuigkap en een heteluchtoven. Er wordt een standaard opstelling aangeboden met diverse mogelijkheden betreft kleur en uitvoering. Tegen een meerprijs kan bij de keukenleverancier uw keuken naar uw wensen verder geoptimaliseerd worden.